Animo

Gebruiksvriendelijk

Animo

Het Nederlandse merk Animo biedt gebruiksvriendelijke koffie- en theezetapparatuur. De automaten zijn geschikt voor de zakelijke markt waar duurzaamheid en hygiëne van groot belang zijn. De professionele koffieautomaten van Animo zijn geschikt voor bedrijven die grote hoeveelheden koffie schenken.

Bonenmachine

Snel genieten

Bonenmachine

Wilt u snel een verse kop koffie? Dat kan met de bonenmachines van Animo. De bonenmachines van Animo hebben een onderscheidend design en zijn hoogwaardig in de techniek. Animo biedt met haar bonenmachines de basis voor vele koffievariaties.

Bekijk het assortiment Animo bonenmachines
Vendingmachine

Op het werk

Vendingmachine

De vendingmachines van Animo zijn onderscheidend dankzij de snelheid en gebruiksgemak. Vendingmachines zijn uitermate geschikt voor het gebruik op kantoor, in kantine’s en op scholen. Met de vendingmachines van Animo kunt u op elk gewenst moment genieten van een kop koffie.

Bekijk het assortiment Animo vendingmachines
Filtermachine

Verse koffie

Filtermachine

Met de filtermachines van Animo drinkt u altijd op elk gewenst moment verse filterkoffie. De koffiebonen zorgen voor de rijke koffiesmaak die u gewend bent van filterkoffie. Maar dan met één druk op de knop voor u gezet.

Bekijk het assortiment Animo filtermachines