Conti

Espresso Machine

Conti

Voor de echte barista’s onder ons is Conti een goede optie met haar Pistonmachines en bonenmachine. Door het versterken van kwaliteitsnormen en het industriële aspect van het productieproces innoveert Conti met een krachtige kwaliteit-prijs verhouding. Conti heeft een uitstekende klantenservice en is groeiend op de espresso-machinebranche.

Voor de barista

Stijlvol

Voor de barista

Als u van koffie houdt en alles wat daarbij komt kijken is Conti echt iets voor u. De echte barista werkt graag met de pistonmachines van Conti. De hoogwaardige espressomachines hebben een elegante en moderne stijl. De perfecte mix van design en kwaliteit maken de pistonmachines helemaal af.

Grinders

Zorgvuldig

Grinders

Om de werking van de pistonmachines van Conti te vergemakkelijken, biedt Conti ook uitstekende grinders aan. Een goedwerkende grinder is onmisbaar in de wereld van barista’s. De grinders van Conti leveren een fijngemalen dosering koffie. Bij Allora Caffè leveren we zowel een automatische of handmatige grinder aan.

Bekijk hier de Conti Grinders
Bonenmachine

Bonen als basis

Bonenmachine

Om op een eenvoudigere wijze koffie te kunnen zetten heeft Conti ook een bonenmachine in het assortiment. De sublieme bonenmachine van Conti is een automatisch koffiezetapparaat waar u zelf de lekkerste bonenmelange voor kunt kiezen. Geschikt voor het maken van meerdere warme dranken.

Bekijk hier de Conti bonenmachine