Costadoro

's Werelds beste

Costadoro

Allora Caffè is officieel erkend importeur van Costadoro koffie voor Nederland. En daar zijn we bijzonder trots op. Wij kunnen namelijk zeggen dat we met Caffe Costadoro officieel de lekkerste koffie ter wereld leveren. Dat vinden wij niet alleen zelf, maar (nog veel belangrijker) dit wordt erkend door het International Coffee Tasting Event in het Italiaanse Triëst. Op deze blindproeverij van de International Coffee Organization (ICO) is Costadoro koffie drie maal verkozen tot de beste koffiebonen van Italië.

Het grote genieten

Costadoro koffie geldt wereldwijd als de gouden standaard voor het grote genieten. Dit Italiaanse koffiemerk werkt al sinds 1890 met passie en bevlogenheid aan de lekkerste koffie ter wereld. En daar slagen de Italiaanse barista’s en ontwikkelaars ook in.

Costadoro wordt dan ook op de meeste chique plaatsen ter wereld geschonken. Van de grote vijfsterrenhotels tot het Kremlin. En het mooie is: Costadoro behoudt zijn kwaliteit niet exclusief voor aan de elite. Het is de Italianen er alles aan gelegen dat iedereen ter wereld kan genieten van de beste koffie. Allora Caffè is de distributeur van de producten van Costadoro voor de Nederlands markt.

125 jaar liefde voor koffie

Rijke historie

125 jaar liefde voor koffie

Naast passie en bevlogenheid leggen de Italianen ook al hun kennis en ervaring in hun blends. De Costadoro-laboratoria behoren tot de beste in de wereld en de branderij is op het hoogste niveau gecertificeerd: zowel UNI- als ISO 9001:08. Er gaat een rijke historie schuil achter elke kop Costadoro koffie. Die ervaring wordt gebruikt in het proces dat begint met de selectie van de beste grondstoffen, gevolgd door verfijnde roosteringsprocessen en de beste uitrusting en training van de barista’s en distributeurs, waaronder Allora Caffè. In elke kop Costadoro koffie zit 125 jaar geschiedenis en liefde voor koffie.

Proef Costadoro in 1 minuut
Verkrijgbaar in verschillende melanges
  • Melange 1
  • Melange 2
  • Melange 3