Costadoro

De beste

Costadoro

Allora Caffè is erkend importeur van Costadoro koffie in Nederland. Daar zijn we bijzonder trots op. Wij kunnen namelijk zeggen dat we met Caffe Costadoro officieel de lekkerste koffie ter wereld leveren. Dit is erkend door het International Coffee Tasting Event in het Italiaanse Triëst. De International Coffee Organization (ICO) heeft daar blind een proeverij gehouden. Costadoro koffie kwam tot drie maal toe als beste koffieboon van Italië uit de test.

Het grote genieten

Costadoro koffie geldt wereldwijd als de gouden standaard voor het grote genieten. Dit Italiaanse koffiemerk werkt al sinds 1890 met passie en bevlogenheid aan de lekkerste koffie ter wereld. En daar slagen de Italiaanse barista’s en ontwikkelaars ook in. Costadoro wordt dan ook op de meeste chique plaatsen ter wereld geschonken. Van de grote vijfsterrenhotels tot het Kremlin.

 

Costadoro bewaard haar kwaliteit niet exclusief voor de elite. De Italianen willen graag dat iedereen ter wereld kan genieten van de beste koffie. Wanneer u Cortadoro Caffe proeft begrijpt u waar we het over hebben. In 1980 lanceerde Costadoro de Master Club Coffee. Deze verfijnde melange bestaat uit 100% Arabica koffiebonen. Wij helpen graag mee om wereldwijd de koffiemarkt te voorzien van lekkere koffie. Daarom voorziet Allora Caffè de Nederlandse markt van Costadoro koffie.

125 jaar liefde voor koffie

Rijke historie

125 jaar liefde voor koffie

Naast passie en bevlogenheid leggen de Italianen ook al hun kennis en ervaring in hun blends. De Costadoro-laboratoria behoren tot de beste in de wereld en de branderij is op het hoogste niveau gecertificeerd: zowel UNI- als ISO 9001:08. Er gaat een rijke historie schuil achter elke kop Costadoro koffie. Die ervaring wordt gebruikt in het proces dat begint met de selectie van de beste grondstoffen. De koffiebonen worden met de hand geselecteerd en vervolgens op verfijnde wijze geroosterd. In elke kop Costadoro koffie zit 125 jaar geschiedenis aan liefde voor koffie.

Proef Costadoro in 1 minuut
Verkrijgbaar in verschillende melanges
  • Costadoro 100% Arabica
  • Costadoro Espresso
  • Costadoro Arabica Ethiopia
  • Costadoro Orcafe Mokoro