Jura

Thuis of Professional

Jura

Jura levert een ruim assortiment van topkwaliteit met als doel het beste kopje koffie voor u. Jura heeft geavanceerde technologieën ontwikkeld waardoor elke kop koffie op uw persoonlijke voorkeuren kan worden afgestemd. Smaken verschillen, maar met een Jura volautomaat geniet u altijd van een heerlijke kop koffie. Jura heeft een zeer compleet assortiment voor thuis, op de zaak of in de horeca.

Professioneel

Bij Allora Caffè kunt u terecht voor het complete assortiment van Jura; koffiemachines, reserve-onderdelen, accessoires (zoals melkkoeler of kopjeswarmer) en onderhoudsmiddelen (zoals reinigingsproducten en filterpatronen). We hebben volop keuze in volautomaten van Jura voor gebruik op de zaak of in de horeca. Met de volautomaten van Jura Professional zijn de mogelijkheden eindeloos en gemakkelijk te bedienen. Koop de Jura-producten op deze webshop of laat u adviseren door onze medewerkers? U bent van harte welkom in ons proeflokaal in Oss (Noord-Brabant).

Tel: 0412 – 484 416
info@alloracaffe.nl

Voor thuis

De volautomaten van Jura zijn ideaal voor het maken van kwalitatieve koffie in huis. Bij Allora Caffè kunt u terecht voor het complete assortiment van Jura; koffiemachines, reserve-onderdelen, accessoires (zoals melkkoeler of kopjeswarmer) en onderhoudsmiddelen (zoals reinigingsproducten en filterpatronen). Wilt u advies over een nieuwe koffiemachine voor thuis? Dat kunt u terecht in de winkel van Kookstijl in Oss. Kom proeven, ervaren en vooral genieten van het zwarte goud in Oss.

Kookstijl
Winkel in het centrum van Oss
Walplein 22
5341 ED Oss
www.kookstijl.nl

Jura Premium Store Brabant

Jura Premium Store Brabant

Tot eind 2018 kon u terecht in Jura Premium Store Brabant, een winkel aan de Geurdenhof in Oss. Deze winkel is sinds 1 januari 2019 permanent gesloten. U kunt nu terecht op bovenstaande adressen of op deze webshop.