Jura

Thuis of Professional

Jura

Jura levert een ruim assortiment van topkwaliteit met als doel het beste kopje koffie voor u. Jura heeft geavanceerde technologieën ontwikkeld waardoor elke kop koffie op uw persoonlijke voorkeuren kan worden afgestemd. Smaken verschillen, maar met een Jura volautomaat geniet u altijd van een heerlijke kop koffie. Jura is met name geschikt voor thuis, maar heeft ook professionele apparaten voor op de zaak of in de horeca.

Volautomaten

Groot assortiment

Volautomaten

Bij Allora Caffè hebben we een groot assortiment volautomaten van Jura. Het strakke design maakt dat deze automatische koffiezetapparaten in elk kantoor of keuken een toevoeging zijn.

Bekijk het assortiment Jura volautomaten

Professioneel

Een aantal volautomaten van Jura zijn geschikt voor professioneel gebruik. Hiermee bedoelen we als volwaardig koffieautomaat op de zaak of in de horeca. Met de volautomaten van Jura Professional zijn de mogelijkheden eindeloos en toch gemakkelijk te bedienen.

Voor thuis

De volautomaten van Jura zijn ideaal voor het maken van kwalitatieve koffie in huis. Zo komt de luxe van koffiespecialiteiten dichterbij. Dankzij de Jura volautomaten voor thuis is een speciale kop koffie voor iedereen bereikbaar.

Accessoires

Perfectie

Accessoires

Om de apparaten van Jura perfect te laten werken zijn er een aantal accessoires van Jura beschikbaar. Hierbij kunt u denken aan zowel extra’s die de koffiebeleving perfectioneren. Maar ook het onderhoud van uw koffieapparaat is van groot belang. Bij de accessoires van Jura kunt u denken aan een melkopschuimer maar ook de luxere producten zoals een kopjeswarmer. Onderhoud is net zo belangrijk als de accessoires. Met het juiste filterpatroon, melkslang en ontkalkingstabletten blijft uw Jura koffiemachine langer optimaal functioneren.

Bekijk hier de accessoires van Jura
Proeflokaal

Kom langs

Proeflokaal

Wilt u geadviseerd worden door onze medewerkers? U bent van harte welkom in ons proeflokaal in Oss (Noord-Brabant). Op afspraak laten wij u graag kennis maken met ons bedrijf en onze koffieconcepten. Kom op de koffie! Uiteraard kiest u uit onze koffiemelanges en koffievariaties. Tussen de opstellingen van diverse koffiemachines geven wij u een advies op maat. Kiest u voor de beleving van verse bonen, de smaak van fresh brew koffie of het gemak van instant koffie? In ons proeflokaal ervaart u het verschil.

Bezoek proeflokaal op afspraak
0412 – 484 416
info@alloracaffe.nl