Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Verbetering

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Allora Caffè denkt graag na over de verantwoord ondernemen in de maatschappij. Uiteraard hebben we ons eigen merk Lavoro ontwikkeld, waarvoor de boeren een eerlijke prijs krijgen. Daarnaast lopen er een aantal projecten om de maatschappij te verbeteren met haar activiteiten. We denken graag mee met de maatschappij en zijn graag betrokken bij regionale activiteiten.

Sponsoring

Allora Caffè steunt onder andere sportverenigingen in Oss. Als Oss bedrijf stimuleren we graag sportiviteit in onze stad. We denken graag mee met mogelijkheden om met respect en vooral met plezier teamsporten te kunnen beoefenen. Om dit te bewerkstelligen sponsoren we Top Oss en MHC.

Voedselbank

Ook steunen we mensen in onze maatschappij die het minder breed hebben. Bij de Voedselbank in Oss werken geweldige vrijwilligers die bergen werk verzetten. Om hen vol te kunnen ondersteunen maken zij gebruik van een koffiemachine en koffie van Allora Caffè.

Allora Caffè sponsort:
Allora Caffè sponsort: Allora Caffè sponsort: Allora Caffè sponsort:
TIBO

Met elkaar

TIBO

Allora Caffè is lid van TIBO. In deze ondernemersvereniging staat kennis delen centraal. TIBO is hét netwerk voor het midden- en kleinbedrijf in de hele gemeente Oss. Zo kunnen we sparren met andere ondernemers

Meer over TIBO
Leren bij Allora Caffè

Leerbedrijf

Leren bij Allora Caffè

Allora Caffè is aangemeld bij leerbedrijf SBB. Dit houdt in dat wij erkend zijn als leerbedrijf voor stagiaires. Hier wordt aankomende werknemers klaargestoomd voor het echte werkveld. Wij zijn gespecialiseerd in het opleiden van vakmensen. We leren studenten graag alle aspecten waar wij als Allora Caffè mee te maken krijgen.

Meer over SBB