Diverse type koffiemachines

Volop keuze

Diverse type koffiemachines

In Nederland worden per dag zo’n 19 miljoen koppen koffie gedronken. Om de dag te starten, voor de gezelligheid of omdat het lekker is. Maar hoe zet je nou een goede kop koffie? De basis ligt bij een goed apparaat en lekkere koffiebonen. Hier leggen we u alles uit over de verschillende soorten machine’s die Allora Caffè te bieden heeft. Daarna kunt u zelf beslissen welk apparaat het beste bij uw wensen en behoeften past.

Bonenmachine

Kwaliteit

Bonenmachine

Een bonenmachine blijft het dichtste bij de originele manier van koffie zetten. Bonenmachine’s malen de koffiebonen fijn op het moment dat u een kop koffie wil. Zo blijft de versheid van de bonen behouden. Een verser kop koffie dan dit krijgt u niet! Een volautomatische bonenmachine heeft vaak ook de optie om de sterkte van de koffie in te stellen. Met behulp van een melkreservoir of een losse melkopschuimer is het mogelijk om diverse soorten koffie te zetten zoals een cappuccino of een latte macchiato. Een volautomaat is gebruiksvriendelijk en biedt u kwalitatieve koffie.

Bekijk alle volautomaten
Pistonmachine

Barista

Pistonmachine

Met een pistonmachine kan een echte barista het beste overweg. Aan de barista de eer om de bonen te malen, de juiste sterkte te bepalen, de perfecte temperatuur te kiezen en uiteindelijk een handgemaakte kop koffie te serveren. Een pistonmachine vereist veel kennis en kunde, maar levert wel de beste ervaring op bij uw klanten. In de horeca wordt een pistonmachine veelal het meest gebruikt. Dit oogt voor uw klanten zeer professioneel en indrukwekkend. Met de juiste grinders en accessoires maakt u de koffiebeleving helemaal compleet.

Bekijk alle pistonmachines
Vendingmachine

Snelheid

Vendingmachine

Vendingmachines worden voornamelijk gebruikt in het bedrijfsleven. Op elk moment van de dag is een snelle kop koffie gewenst. Een vendingmachine levert instant koffie met één druk op de knop. Wanneer er melkpoeder toegevoegd is kunt u hiermee ook luxere koffie’s zetten zoals een Café au lait of cappuccino. De vendingmachines van Allora Caffè zijn gebruiksvriendelijk en bieden overzicht welke koffie’s beschikbaar zijn. Vendingmachines zijn vaak te vinden in verzorgingstehuizen en op kantoren. De persoonlijke voorkeuren van deze locaties zijn handig in te stellen. Een ander voordeel is dat de koffiemachines uit te breiden zijn met een betaalsysteem, handig voor in sportkantines of op scholen.

Bekijk alle vendingmachines
Filtermachine

Gemak

Filtermachine

Een filtermachine biedt het gemak van een vendingmachine, maar de smaak van een bonenmachine. Net zoals thuis biedt een filtermachine een verse kop koffie van gemalen koffiebonen. Met één druk op de knop staat er één of zelfs twee koppen koffie voor u en uw klanten klaar. Wanneer er instantpoeders zijn toegevoegd is het ook mogelijk om bijvoorbeeld warme chocolademelk of latte macchiato’s te serveren. De filtermachine is eenvoudig te gebruiken en in te stellen. Allora Caffè helpt u met de installatie van uw voorkeuren.

Bekijk alle filtermachines
Grinders & accessoires

Compleet

Grinders & accessoires

Allora Caffè heeft grinders van het merk Conti. In deze grinders kunt u zelf de gewenste koffiebonen doen. De grinder maalt de bonen in de gewenste sterkte en hoeveelheid, zodat u de perfecte kop koffie kunt zetten. Met de juist accessoires maakt u de koffiebeleving compleet. Bij Allora Caffè hebben we diverse accessoires die u ondersteunen bij het maken van een kop koffie of thee.

Bekijk alle accessoires

Advies en vakmanschap

Behulpzaamheid staat bij Allora Caffè hoog in het vaandel. Daarom geven we u graag het juiste advies. Elke klant heeft andere wensen en uw situatie is uniek. We denken graag met u mee! Naast dat we er altijd voor zorgen dat de juiste installatie plaatsvindt, leggen we u ook graag uit hoe het door u aangeschafte koffieapparaat werkt. En is er iets mis? Dan bieden we u onze hulp aan.

Offerte aanvragen

Bel ons op 0412-484416 of vul hieronder de 4 vragen over uw situatie en wensen plus uw gegevens in. U ontvangt binnen 1 werkdag vrijblijvend advies voor de juiste koffiemachine voor uw situatie.