Het draait om de beleving

Ervaring

Het draait om de beleving

Allora Caffè begrijpt wat er speelt in de horeca. Uw klant stelt hoge eisen, zeker aan een kop koffie. Het draait niet alleen om de koffie zelf, maar ook om de beleving eromheen. Dat begrijpen we. Daarom kijken we graag samen met u naar een passende koffiemachine en koffiemelanges die bij uw horecagelegenheid passen.

Vraag een offerte aan
Optimale koffiebeleving

Maatwerk

Optimale koffiebeleving

Goede koffie is natuurlijk de basis, maar voor een optimale koffiebeleving in de horeca is meer nodig. We adviseren ook graag over de koffiebonen of koffie die het best bij uw situatie past. Naast goede koffie helpen wij u met de beste koffiemachine voor uw situatie, een net servies en de overige producten om het kopje koffie; van melk, suiker en koekjes tot specialistische barista tools, zoals tempers en weegschalen. Alles draait om een goede kop koffie.

Vraag een gratis proefplaatsing aan

Onderhoud

Onze ervaren technicus komt graag bij u langs voor het onderhoud van de koffiemachine. Hij heeft daarbij aandacht voor leidingen doorspoelen, onderdelen reinigen, kleine storingen verhelpen en uw voorraad aanvullen. Regelmatig onderhoud van de koffiemachine zorgt voor de beste kwaliteit koffie én een langere levensduur van de automaat. Dat is bijzonder aangenaam, voor iedereen.

Trainingen

Daarnaast bieden wij uitstekende ondersteuning, service en zelfs speciaal georganiseerde barista trainingen van verscheidene niveaus. Zo blijven u en uw personeel altijd in controle, ook tijdens de piekmomenten. Hiermee zorgen we er samen voor dat u koffie kunt presenteren waar u trots op bent! Dat is bijzonder aangenaam. Vraag een offerte of gratis proefplaatsing aan.

Aandachtspunten voor de aanschaf van een koffiemachine voor in de horeca
 • Voor welke horecagelegenheid kiest u een koffiemachine?
 • Hoeveel medewerkers gebruiken van het apparaat?
 • Hoeveel mag de prijs per kopje koffie zijn?
 • Welke basisvorm van koffie kiest u?
 • Welke koffievariaties wilt u schenken?
 • Hoeveel tijd aan onderhoud wilt u besteden?
's Werelds beste koffie

Costadoro

's Werelds beste koffie

Allora Caffè is officieel importeur van Costadoro koffie voor Nederland. Costadoro koffie geldt wereldwijd als de gouden standaard voor het grote genieten. Dit Italiaanse koffiemerk werkt al sinds 1890 met passie en bevlogenheid aan de lekkerste koffie ter wereld. Costadoro is dan ook 3 maal verkozen tot de beste koffiebonen van Italië. Wilt u ook de lekkerste koffie serveren in uw horecazaak?

Meer over Costadoro
Waarom Allora Caffè
 • Specifieke oplossing voor uw unieke situatie
 • Training door gecertificeerde barista's
 • Exclusief Italiaans koffiemerk Costadoro
 • Snelle reactie op klantvragen en bestellingen
 • Fairtrade bonen van het eigen merk Lavoro
Enkele van onze horecaklanten
Enkele van onze horecaklanten Enkele van onze horecaklanten Enkele van onze horecaklanten Enkele van onze horecaklanten Enkele van onze horecaklanten Enkele van onze horecaklanten
Vraag een offerte aan
Bel ons op 0412-484416 of vul hieronder de 4 vragen over uw situatie en wensen plus uw gegevens in. U ontvangt binnen 1 werkdag vrijblijvend advies voor de juiste koffiemachine voor uw situatie.