Ervaring

Allora Caffè begrijpt wat er speelt in de horeca. Uw klant stelt hoge eisen, zeker aan een kop koffie. En daarbij draait het niet alleen om de koffie zelf, maar ook om de beleving erom heen. Dat begrijpen we.

om de koffie

Alles draait

om de koffie

Goede koffie is hierbij natuurlijk de basis, maar voor een optimale koffiebeleving in de horeca is meer nodig. Naast goede koffie helpen wij u met de beste koffiemachine voor uw situatie, een net servies en de overige producten om het kopje koffie; van melk, suiker en koekjes tot specialistische barista tools, zoals tempers en weegschalen. Alles draait om een goede kop koffie.

Onderhoud

Onze ervaren technicus komt graag bij u langs voor het onderhoud van de koffiemachine. Hij heeft daarbij aandacht voor leidingen doorspoelen, onderdelen reinigen, kleine storingen verhelpen en uw voorraad aanvullen. Regelmatig onderhoud van de koffiemachine zorgt voor de beste kwaliteit koffie én een langere levensduur van de automaat. Dat is bijzonder aangenaam, voor iedereen.

Trainingen

Daarnaast bieden wij uitstekende ondersteuning, service en zelfs speciaal georganiseerde barista trainingen van verscheidene niveaus. Zo blijven u en uw personeel altijd in controle, ook tijdens de piekmomenten. Hiermee zorgen we er samen voor dat u koffie kunt presenteren waar u trots op bent! Dat is bijzonder aangenaam.

Waarom Allora Caffè
  • Specifieke oplossing voor uw situatie
  • Training door gecertificeerde barista's
  • Exclusief Italiaans koffiemerk Costadoro
  • Snelle reactie op klantvragen en bestellingen
  • Fairtrade bonen van het eigen merk Lavoro
maakt het verschil

Costadoro

maakt het verschil

Allora Caffè is officieel erkend importeur van Costadoro koffie voor Nederland. Costadoro koffie geldt wereldwijd als de gouden standaard voor het grote genieten. Dit Italiaanse koffiemerk werkt al sinds 1890 met passie en bevlogenheid aan de lekkerste koffie ter wereld. Costadoro is dan ook 3 maal verkozen tot de beste koffiebonen van Italië.

Meer over Costadoro
Enkele van onze horecaklanten
Enkele van onze horecaklanten Enkele van onze horecaklanten Enkele van onze horecaklanten Enkele van onze horecaklanten Enkele van onze horecaklanten Enkele van onze horecaklanten Enkele van onze horecaklanten
Vraag een offerte aan
Vul de 4 vragen over uw situatie en wensen plus uw gegevens in. U ontvangt binnen 1 werkdag vrijblijvend advies voor de juiste koffiemachine voor uw situatie.