Bijzonder aangenaam...

Voorstellen

Bijzonder aangenaam...

In 2010 is Allora Caffè opgericht door Wim Vollenberg vanuit de ambitie om alle zorgen omtrent koffie uit handen te nemen. Allora Caffè richt zich voornamelijk op koffiemachines voor op de zaak. Maar ook voor in de horeca of bij u thuis willen wij u graag ontzorgen. Want om een succesvolle dag te starten is een goede kop koffie of thee onmisbaar. Voor velen is het de diesel om de motor op gang te krijgen. Daarom is het zo belangrijk om een kwalitatief goede koffiemachine met lekkere koffie in huis te hebben. Daarnaast verzorgt Allora Caffè ook de installatie, training met de koffiemachines en de bezorging van ingrediënten. Zo komen we bij het doel van Allora Caffè: de Italiaanse koffiecultuur overbrengen op de Nederlandse werkvloer. Want goede koffie zorgt voor gemotiveerde medewerkers en tevreden gasten.

Gespecialiseerd in koffie

Passie

Gespecialiseerd in koffie

Het team van Allora Caffè bestaat uit 5 medewerkers die alles weten over koffie. Wij weten nagenoeg alles over koffiebonen, koffieautomaten en de gehele dienstverlening eromheen. Het is bij Allora Caffè dan ook altijd tijd voor koffie. En dat is niet zomaar: Allora Caffè betekent in Italië ‘tijd voor koffie’.

Behalve dat het altijd tijd is voor koffie bij Allora Caffè draait ook alles om de koffie. Het hele bedrijf ademt koffie. Zo besteden we veel aandacht aan de controle van de kwaliteit die we willen hanteren. Ook zorgen voor de juiste training en ontwikkeling van koffie- en theeconcepten. Onze accountmanagers zijn perfect in staat om uw wensen te vertalen naar de kop koffie of thee die het best bij u past.

Dat wij van Allora Caffè niet zomaar gek zijn op koffie voeren we door met het merk Costadoro. Deze koffiebrander uit Turijn is tot drie maal toe verkozen tot lekkerste koffie in Italië. In de filosofie van Costadoro kunnen wij ons zeer goed herkennen. Daarom laten wij Nederland graag kennis maken met dit koffiemerk.

Onze belofte

Deskundig

Onze belofte

Bij Allora Caffè houden we van snelle communicatie. Daarom hanteren we met korte lijnen en stellen we ons flexibel op. Om het voor u als klant aangenaam te laten verlopen heeft u contact met een vast contactpersoon. Zo kennen we u situatie en kunnen we hier u beter van dienst zijn. We leveren graag maatwerk. Om die reden zijn we erkend dealer van bekende merken zoals Costadoro, Animo, Conti, Jura, Melitta en WMF. We denken graag in oplossingen en denken dan ook graag mee om uw situatie te optimaliseren en een duurzame relatie op te bouwen.

Costadoro

Allora Caffè is officieel erkend importeur van Costadoro koffie voor Nederland. Costadoro koffie geldt wereldwijd als de gouden standaard voor het grote genieten. Dit Italiaanse koffiemerk werkt al sinds 1890 met passie en bevlogenheid aan de lekkerste koffie ter wereld. Costadoro is dan ook 3 maal verkozen tot de beste koffiebonen van Italië.

Onze eigen Fairtrade koffiebonen

Allora Caffè denkt aan het milieu en de medemens. Daarom hebben we een eigen koffieassortiment ontwikkeld: Lavoro. Lavoro bestaat uit fairtrade en ecologisch verantwoorde bonen, instant en freshbrew koffie. We hebben twee uitgebalanceerde melanges die niet alleen qua smaak voor iedereen zeer toegankelijk zijn, maar ook past bij ieder budget. Dit fairtrade assortiment wordt veel gebruikt door onze MKB-klanten.

Waar kunt u op rekenen?
  • Korte lijnen en snelle reactie
  • Prettig contact met een vast persoon
  • Specifieke oplossing voor uw situatie
  • Exclusief Italiaans koffiemerk Costadoro
  • Eigen fairtrade bonen van het merk Lavoro
  • Proeflokaal in Oss
Allora Caffè in 30 seconden
Proeflokaal in Oss

Welkom

Proeflokaal in Oss

Wilt u onze sfeer en koffie proeven? Op afspraak laten wij u graag kennis maken met Allora Caffè en onze koffieconcepten. U bent van harte welkom in ons proeflokaal in Oss (Noord-Brabant).

Allora Caffè
Pastoor Bloemstraat 82
5345 TP Oss
0412 – 484 416
info@alloracaffe.nl

Onze smaakmakers
Onze smaakmakers Onze smaakmakers Onze smaakmakers Onze smaakmakers Onze smaakmakers Onze smaakmakers Onze smaakmakers
Contact

Neem contact op met Allora Caffè via onderstaand formulier. U ontvangt de volgende werkdag een reactie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.