Bijzonder aangenaam...

Voorstellen

Bijzonder aangenaam...

Allora Caffè verzorgt koffie op uw bedrijf, in uw horecazaak of bij u thuis. Met de koffie van Allora Caffè kiest u voor kwaliteit, zowel van de koffie als van de complete dienstverlening om het product heen. Goede koffie zorgt voor gemotiveerde medewerkers en tevreden gasten.

Ervaren barista's

Passie

Ervaren barista's

Allora Caffè bestaat uit een team met passie voor koffie. Ons hele bedrijf ademt koffie. De naam Allora Caffè is dan ook niet per toeval ontstaan, als je in Italië over straat loopt hoor je regelmatig: “Allora Caffè”. Oftewel: “tijd voor koffie”.

En tijd voor koffie is iets wat verweven zit in de structuur van Allora Caffè. Er wordt veel aandacht geschonken aan kwaliteitscontrole, training en ontwikkeling van koffie- en theeconcepten. Onze accountmanagers Stephan en Eric zijn gecertificeerd Barista en daarom in staat om uw wensen te vertalen naar de perfecte kop koffie en thee voor elke situatie. Door de nauwe samenwerking met koffiebrander Costadoro uit Turijn vertalen we de filosofie vanuit Italië naar de wensen van de Nederlandse markt.

Onze belofte

Ambassadeur

Onze belofte

Allora Caffè is bedrijf met korte lijnen en grote mate van flexibiliteit. Elke oplossing die we voorstellen, is maatwerk. Om die reden zijn we ook erkend dealer geworden van bekende merken als Costadoro, Animo, Conti, Jura, Melitta en WMF. Zo kunnen we voor elke situatie een passende oplossing aanbieden. Oplossingsgericht denken zit in ons DNA. Wij streven naar een duurzame relatie met onze klanten en hebben de ambitie elke relatie een ambassadeur van Allora Caffè te maken.

Costadoro

Allora Caffè is officieel erkend importeur van Costadoro koffie voor Nederland. Costadoro koffie geldt wereldwijd als de gouden standaard voor het grote genieten. Dit Italiaanse koffiemerk werkt al sinds 1890 met passie en bevlogenheid aan de lekkerste koffie ter wereld. Costadoro is dan ook 3 maal verkozen tot de beste koffiebonen van Italië.

Onze eigen Fairtrade koffiebonen

Ook hebben we een eigen fairtrade en ecologisch verantwoorde bonen, instant en freshbrew koffieassortiment ontwikkeld. We hebben twee uitgebalanceerde melanges die niet alleen qua smaak voor iedereen zeer toegankelijk is, maar ook past bij ieder budget. Dit fairtrade assortiment wordt veel gebruikt door onze MKB-klanten.

Waar kunt u op rekenen?
  • Korte lijnen en snelle reactie
  • Prettig contact met een vast persoon
  • Specifieke oplossing voor uw situatie
  • Exclusief Italiaans koffiemerk Costadoro
  • Eigen fairtrade bonen van het merk Lavoro
  • Exclusief Italiaans koffiemerk Costadoro
  • Proeflokaal in Oss
Allora Caffè in 30 seconden
Proeflokaal in Oss

Welkom

Proeflokaal in Oss

U bent van harte welkom in ons proeflokaal in Oss (Noord-Brabant). Op afspraak laten wij u graag kennis maken met ons bedrijf en onze koffieconcepten.

Allora Caffè
Pastoor Bloemstraat 82
5345 TP Oss
0412 – 484 416
info@alloracaffe.nl

Onze smaakmakers
Onze smaakmakers Onze smaakmakers Onze smaakmakers Onze smaakmakers Onze smaakmakers Onze smaakmakers
Contact
Neem contact op met Allora Caffè via onderstaand formulier. U ontvangt de volgende werkdag een reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.