Costadoro

Koffie

Costadoro

Costadoro koffie geldt wereldwijd als de gouden standaard voor het grote genieten. Dit Italiaanse koffiemerk werkt al sinds 1890 met passie en bevlogenheid aan de lekkerste koffie ter wereld. De blend Master Club Coffee van Costadoro wint namelijk al jaren de ene gouden medaille na de andere tijdens het International Coffee Tasting Event in Trieste.

Lees meer over Caffe Costadoro
Conti

Koffie machine

Conti

Door het versterken van kwaliteitsnormen en het industriële aspect van het productieproces innoveert Conti met een krachtige kwaliteit-prijs verhouding. Conti heeft een uitstekende klantenservice en is groeiend op de espresso-machinebranche. Voor de echte barista’s onder ons is Conti een goede optie met haar Pistonmachines en volautomaten.

Lees meer over Conti
Jura

Koffie machines

Jura

Jura levert een ruim assortiment van topkwaliteit met als doel het beste kopje koffie voor u. Jura heeft geavanceerde technologieën ontwikkeld waardoor elke kop koffie op uw persoonlijke voorkeuren kan worden afgestemd. Smaken verschillen, maar met een Jura volautomaat geniet u altijd van een heerlijke kop koffie. Jura is met name geschikt voor thuis, maar heeft ook professionele apparaten voor op de zaak of in de horeca.

Allora Caffè mag zich officiële Jura dealer noemen. In de Jura Premium Store Brabant kunt u terecht als u op zoek bent naar een Jura volautomaat voor thuis.
Geurdenhof 44B
5345 BB Oss
0412 – 488 813 / 0412 – 484 416
Open op maandag t/m vrijdag: 10.00 – 17.00 uur

Lees meer over Jura
Animo

Koffie machines

Animo

Het Nederlandse merk Animo biedt gebruiksvriendelijke koffie- en theezetapparatuur. De automaten zijn geschikt voor de zakelijke markt waar duurzaamheid en hygiëne van groot belang zijn. De professionele koffieautomaten van Animo zijn geschikt voor bedrijven die grote hoeveelheden koffie schenken.

Lees meer over Animo
UpTo Coffee

Koffie

UpTo Coffee

UpTo Coffee werkt samen met een aantal geselecteerde fabrikanten van automaten en ingrediënten. Hiermee ontwikkelt u eenvoudig hoogwaardige UpTo dranken zoals koffie, thee, chocolademelk, cappuccino, latte macchiato en soepen. Een makkelijk te gebruiken machine met als resultaat een goede kop koffie. Ideaal als koffiemachine voor op de zaak.

Lees meer over UpTo Coffee
Melitta

Koffie machines

Melitta

Melitta SystemService Benelux BV is leverancier van zowel filterkoffiemachines als half-en volautomatische espressomachines. Onze organisatie levert apparatuur aan horecabedrijven, cateraars, hotel/restaurants en daarnaast ook aan het bedrijfsleven en instellingen. Onze technische dienst verzorgt daarbij het preventieve en correctieve onderhoud van de machines.

Bekijk ons Melitta assortiment
Lipton

Thee

Lipton

Lipton Professional is een populair assortiment voor een heerlijke kop thee zoals je gewend bent in de horeca. De folie-enveloppen houden de theeblaadjes verser dan papieren enveloppen en beschermen de gevoelige theeblaadjes tegen licht, lucht, hitte en vocht.Dit komt de smaak van een kop thee ten goede. Daarnaast is het theezakje in de envelop 100% composteerbaar en daarmee minder belastend voor het milieu. Het assortiment van Lipton professioneel thee bevat 14 soorten.

Lees meer over Lipton
Dilmah

Thee

Dilmah

Dilmah staat voor 100% pure Ceylonthee van de hoogste kwaliteit. Dat betekent vers verpakt en enkel pure theeblaadjes. Een thee voor echte theeliefhebbers, met liefde geproduceerd door experts. “Dit is geen gewone thee” luidt het motto van Dilmah. En dat is ook zo. Dilmah thee is zo puur en verfijnd. Dat moet je proeven, ruiken, voelen maar voornamelijk ervaren.

Lees meer over Dilmah
Lavoro

Koffie

Lavoro

Allora Caffè vindt fairtrade koffie erg belangrijk. Om de boeren een eerlijke prijs te geven voor het produceren van koffiebonen heeft Allora Caffè een eigen huismerk ontwikkelt: Lavoro. (H)Eerlijke koffie met een smakelijk prijsje.

Lees meer over Lavoro
La Marzocco

Koffie machines

La Marzocco

In Florence ontstond in 1927 een firma die tot één van de grootste namen in de espressowereld uitgroeide: La Marzocco. Het merk staat gelijk aan kwaliteit en technische vooruitstrevendheid. Met de La Marzocco Linea maakt u niet alleen uw gasten blij, maar ook uw barista’s. Voor veel barista’s valt de ultieme espresso samen met dit legendarische merk.

Allora Caffè thee

Thee

Allora Caffè thee

Met ons losse thee assortiment van ons eigen huismerk Allora Caffè hebben we het beste in huis voor degene die zelf thee wil zetten. Met Allora Caffè thee kiest u niet de makkelijke weg van voorverpakte zakjes, maar kiest u alleen de puur natuurlijke ingrediënten van Allora Caffè Losse Thee. Dat is lekker en voordelig. Allora Caffè Losse Thee is verkrijgbaar in 13 smaken.

Lees meer over Allora Caffè Thee