Costadoro

Koffie

Costadoro

Costadoro koffie geldt wereldwijd als de gouden standaard voor het grote genieten. Dit Italiaanse koffiemerk werkt al sinds 1890 met passie en bevlogenheid aan de lekkerste koffie ter wereld. De blend Master Club Coffee van Costadoro wint namelijk al jaren de ene gouden medaille na de andere tijdens het International Coffee Tasting Event in Trieste.

Lees meer over Caffe Costadoro
Conti

Koffiemachines

Conti

Door het versterken van kwaliteitsnormen en het industriële aspect van het productieproces innoveert Conti met een krachtige kwaliteit-prijs verhouding. De focus op de after sales en klantenservice en dat internationaal ontwikkelen, maakt Conti een aanzienlijk groeiende speler van de espresso-machinebranch, zowel de pistonmachinerie als de volautomaten.

Jura

Koffiemachines

Jura

Op de snelgroeiende markt levert JURA een assortiment producten van topkwaliteit met als enig doel het beste kopje koffie te zetten. En omdat smaak even uniek en individueel is als wijzelf, heeft JURA geavanceerde technologieën ontwikkeld waarmee de koffie precies op onze eigen persoonlijke voorkeuren kan worden afgestemd.

Animo

Koffiemachines

Animo

De koffie- en theezetapparatuur van Animo wordt onder andere toegepast in bedrijven, in de institutionele wereld, horeca, onderwijs, defensie, sport en recreatie. Plaatsen waar gebruikersgemak, duurzaamheid en hygiëne van groot belang zijn.

UpTo Coffee

Koffie en machines

UpTo Coffee

UpTo Coffee werkt samen met een aantal geselecteerde nationale en internationale fabrikanten van automaten en ingrediënten. Voor het ontwikkelen van hoogwaardige UpTo dranken zoals koffie, thee, chocolade, cappuccino, latte macchiato en soepen, met als resultaat een perfecte technische synergie tussen product en machine.

Melitta

Koffiemachines

Melitta

Melitta SystemService Benelux BV is leverancier van zowel filterkoffiemachines als half-en volautomatische espressomachines. Onze organisatie levert apparatuur aan horecabedrijven, cateraars, hotel/restaurants en daarnaast ook aan het bedrijfsleven en instellingen. Onze technische dienst verzorgt daarbij het preventieve en correctieve onderhoud van de machines.

Lipton

Thee

Lipton

Lipton Professional is een populair, regulier assortiment voor buitenshuis consumptie van thee. De folie-enveloppen houden de theeblaadjes verser dan papieren enveloppen en beschermen de gevoelige theeblaadjes bovendien tegen licht, lucht, hitte en vocht. Daarnaast is het theezakje in de envelop 100% composteerbaar en daarmee minder belastend voor het milieu. Het assortiment van Lipton professioneel thee bevat 14 variëteiten.

Dilmah

Thee

Dilmah

Dilmah staat voor 100% pure Ceylonthee van de hoogste kwaliteit. Dat betekent vers verpakt en onvermengd. Een thee voor echte theeliefhebbers, met liefde geproduceerd door experts. “Dit is geen gewone thee” luidt het motto van Dilmah. En dat is ook zo. Dilmah thee is zo puur en verfijnd. Dat moet je proeven, ruiken, voelen, ervaren.

Lavoro

Koffie

Lavoro

Larvoro koffie is het eigen huismerk van Allora Caffè. Heerlijke koffie met een smakelijk prijsje.

La Marzocco

Koffiemachines

La Marzocco

In Florence ontstond in 1927 een firma die tot één van de grootste namen in de espressowereld uitgroeide: La Marzocco. Het merk staat gelijk aan kwaliteit en technische vooruitstrevendheid. Met de La Marzocco Linea maakt u niet alleen uw gasten blij, maar ook uw barista’s. Voor veel barista’s valt de ultieme espresso samen met dit legendarische merk.

Twistea

Thee

Twistea

Met TwisTea wordt de beleving van losse thee wel heel gemakkelijk. Uw losse thee eenvoudig bewaren en doseren door middel van een eenvoudig display. Twistea is genieten van uw eigen losse thee, precies passend bij u. Thuis, op het werk of met vrienden of in de horeca. De losse thee dispensers zijn makkelijk in gebruik en geven precies de juiste hoeveelheid voor die ene kop losse thee.

Allora Caffè thee

Thee

Allora Caffè thee

Met onze losse thee assortiment an ons eigen huismerk Allora Caffè hebben we ook het beste in huis voor degene die thee heel hoog heeft zitten en niet de makkelijke weg van voorverpakte zakjes kiest maar alleen de puur natuurlijke ingrediënten van Allora Caffè Losse Thee. Dat is lekker en voordelig.