Verras uw gast

Thee

Verras uw gast

Thee is veel meer dan een alternatief voor koffie. Allora Caffè voegt daar een dimensie aan toe: thee is een uitstekende mogelijkheid om uw gast positief te verrassen. Thee is er in veel verschillende merken en varianten. Bij ons vindt u thee van de merken Lipton, Dilmah en ons eigen huismerk Allora Caffè Losse thee.

Ons eigen huismerk

Losse thee

Ons eigen huismerk

Met de losse thee van ons eigen huismerk Allora Caffè hebben we het beste in huis voor degene die kwalitatieve en pure thee wil drinken. Dankzij de losse theeblaadjes kiest u zelf voor de gewenste sterkte van de smaak die uw voorkeur heeft. Met de losse thee van Allora Caffè gaat u terug naar de basis van het drinken van thee.

Bekijk ons assortiment losse thee
My tea, my way

Lipton

My tea, my way

Het bekende merk Lipton hebben we in twee varianten: Exclusive Selection en Professional. Met een diversiteit aan smaken is er altijd wel een moment voor thee te vinden. Dankzij de duurzame Rainforest Alliance Certified waardering van Lipton past dit merk volledig bij de visie van Allora Caffè.

Bekijk ons assortiment Lipton thee

Lipton Exclusive Selection

Lipton Exclusive Selection zit in piramides waardoor de theeblaadjes zich optimaal verspreiden in het hete water. De geur en smaak van deze thee blijft vers en natuurlijk. Dankzij de Lipton Exclusive Selection heeft u de genot van losse thee en het gemak van een theezakje.

Lipton Professional

Lipton Professional is een breed assortiment aan thee. De smaken variëren van zwarte en groene thee met diverse fruit- en planteninfusies. Het biedt u de luxe van thee drinken buitenshuis. Met de Lipton Professioneel lijn kunt u thuis extra genieten van uw kop thee.

The Single Origin Tea

Dilmah

The Single Origin Tea

Dilmah thee is met liefde gemaakt voor echte theeliefhebbers. De 100% pure Ceylonthee is puur en verfijnd. De beste manier om kennis te maken met deze verse, smakelijke thee is door te proeven, ruiken, voelen en te ervaren. Dilmah heeft een diversiteit aan smaken thee. Zo zijn er verschillende fruitsmaken gecombineerd en in een nieuw jasje gestoken. Maar ook de originele smaken zijn puur en vertrouwd.

Bekijk ons assortiment Dilmah thee
De drie theemerken van Allora Caffè
De drie theemerken van Allora Caffè De drie theemerken van Allora Caffè De drie theemerken van Allora Caffè