Genieten van goede koffie

Thuis

Genieten van goede koffie

Bent u op zoek naar een koffiemachine voor thuis en weet u niet precies welk apparaat het beste bij u past? Hieronder helpen wij u op weg. Lees hier welke machines er zijn en waar u zoal op moet letten bij de aanschaf van een koffiemachine voor thuis.

Wat biedt een volautomaat u?

Gemak

Wat biedt een volautomaat u?

Een volautomaat van Jura levert eenvoudig een goede kop koffie op. Dankzij deze trendy koffieautomaat heeft u binnen een handomdraai een kop koffie van hoge kwaliteit. De bonen worden vers gemalen op het moment dat u besluit een kop koffie te nemen. Volautomaten bieden de mogelijkheid om zelf in te stellen hoe sterk u uw kop koffie wil drinken. Het apparaat is in te stellen naar uw eigen smaak voorkeuren. Handig hè?

Uw favoriete koffiespecialiteit

Fijnproevers

Uw favoriete koffiespecialiteit

Een volautomaat koffiemachine maakt verschillende koffievarianten, zoals ristretto, espresso, lungo en vaak ook melkvarianten zoals cappuccino en latte macchiato’s. Het melkschuim kan automatisch worden toegevoegd of via een stoompijpje. Soms geeft het apparaat ook heet water voor thee.

Voor dit type apparaten heeft u koffiebonen nodig en eventueel een melkreservoir of melkopschuimer wanneer het apparaat hier niet over beschikt. U kunt dus alle losse onderdelen van een goede kop koffie zelf kiezen. Wilt u graag sterk gebrande bonen of liever wat lichter? De keus is aan u!

Bekijk alle Jura volautomaten voor thuis
Costadoro

Het grote genieten

Costadoro

Allora Caffè is erkend importeur van Costadoro koffie in Nederland. En daar zijn we erg trots op. Caffe Costadoro is al tot drie maal toe verkozen als beste koffieboon van Italië. Bij Allora Caffè kunt u diverse melanges kopen. Van een sterke espresso, een rijke koffie of cafeïnevrij: met Costadoro kunt u rekenen op een goede kop koffie.

Lees meer over Costadoro
Kookstijl

Kom langs

Kookstijl

Wilt u advies over een nieuwe koffiemachine voor thuis? Dat kunt u terecht in de winkel van Kookstijl in Oss. Hier vindt u een opstelling van Jura koffiemachines, koffiebonen en andere ingrediënten. In deze winkel kunt u de Jura volautomaten van dichtbij bekijken. De koffie staat hier niet voor u klaar; we laten juist zien u hoe deze wordt gezet en waarmee u het verschil maakt. Kom proeven, ervaren en vooral genieten van het zwarte goud in Oss.

Kookstijl
Heuvel 20F
5341 CW Oss
www.kookstijl.nl