Genieten van goede koffie

Thuis

Genieten van goede koffie

Bent u op zoek naar een koffiemachine voor thuis en weet u niet precies welk apparaat het beste bij u past? Hieronder helpen wij u op weg. Lees hier welke machines er zijn en waar u zoal op moet letten bij de aanschaf van een koffiemachine voor thuis.

Wat biedt een volautomaat u?

Gemak

Wat biedt een volautomaat u?

Een volautomaat van Jura levert eenvoudig een goede kop koffie op. Dankzij deze trendy koffieautomaat heeft u binnen een handomdraai een kop koffie van hoge kwaliteit. De bonen worden vers gemalen op het moment dat u besluit een kop koffie te nemen. Volautomaten bieden de mogelijkheid om zelf in te stellen hoe sterk u uw kop koffie wil drinken. Het apparaat is in te stellen naar uw eigen smaak-voorkeuren. Handig hè?

Uw favoriete koffiespecialiteit

Fijnproevers

Uw favoriete koffiespecialiteit

Een volautomaat koffiemachine maakt verschillende koffievarianten, zoals ristretto, espresso, lungo en vaak ook melkvarianten zoals cappuccino en latte macchiato’s. Het melkschuim kan automatisch worden toegevoegd of via een stoompijpje. Soms geeft het apparaat ook heet water voor thee.

Voor dit type apparaten heeft u koffiebonen nodig en eventueel een melkreservoir of melkopschuimer wanneer het apparaat hier niet over beschikt. U kunt dus alle losse onderdelen van een goede kop koffie zelf kiezen. Wilt u graag sterk gebrande bonen of liever wat lichter? De keus is aan u!

Bekijk alle Jura volautomaten voor thuis
Costadoro

Het grote genieten

Costadoro

Allora Caffè is erkend importeur van Costadoro koffie in Nederland. En daar zijn we erg trots op. Caffe Costadoro is al tot drie maal toe verkozen als beste koffieboon van Italië. Bij Allora Caffè kunt u diverse melanges kopen. Van een sterke espresso, een rijke koffie of cafeïnevrij: met Costadoro kunt u rekenen op een goede kop koffie.

Lees meer over Costadoro
Jura Premium Store Brabant

Kom langs

Jura Premium Store Brabant

Wilt u liever geadviseerd worden door onze medewerkers? Dat kan in de Jura Premium Store Brabant. Hier vindt u een ruime opstelling van Jura koffiemachines, koffiebonen en andere ingrediënten. In deze winkel kunt u de Jura volautomaten van dichtbij bekijken. De koffie staat hier niet voor u klaar; we laten juist zien u hoe deze wordt gezet en waarmee u het verschil maakt. Kom proeven, ervaren en vooral genieten van het zwarte goud in Oss.

Jura Premium Store Brabant
Geurdenhof 44B
5345 BB Oss
0412 – 488 813 / 0412 – 484 416
Open op maandag t/m vrijdag: 10.00 – 17.00 uur

Maak een afspraak en kom langs in onze winkel!
Neem contact op met Allora Caffè via onderstaand formulier. U ontvangt de volgende werkdag een reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.