Advies op maat

Offerte

Advies op maat

U wilt een nieuwe koffiemachine voor uw bedrijf of horecazaak? Die moet uiteraard goed passen op uw situatie. Koffie vraagt om maatwerk. Niet iedere omgeving heeft dezelfde prioriteiten, al helemaal niet als we over koffie praten. Wij begeleiden u graag in uw keuze. Vul onderaan deze pagina uw gegevens in en ontvang binnen één werkdag een reactie.

De juiste koffiemachine

Hulp

De juiste koffiemachine

Er zijn een aantal belangrijke punten waar u op moet letten bij de aanschaf van een koffiemachine. Zo heeft niet iedereen de tijd om lang te wachten, terwijl een ander liever langer de tijd neemt voor een goede kop koffie. Is enkel koffie gewenst of ook melkvarianten zoals cappuccino en latte macchiato? Wilt u ook dat het apparaat heet water schenkt voor thee? Last but not least: welk basisproduct wilt u gebruiken? Denk hierbij aan verse koffiebonen, filterkoffie of oploskoffie. We snappen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. We helpen u hieronder graag verder met de keuze voor het juiste koffieapparaat!

Allora Caffè

Bijzonder aangenaam...

Allora Caffè

Allora Caffè helpt u graag met de keuze bij een nieuwe koffiemachine voor op de zaak, in de horeca of voor thuis. Allora Caffè verzorgt de installatie, het onderhoud, training voor het juiste gebruik van de koffiemachine en bezorging van de ingrediënten. Dankzij het flexibele team en de persoonlijke benadering kunt u rekenen op maatwerk en kwaliteit.

Waarom Allora Caffè?
  • Meer dan 350 tevreden klanten
  • Persoonlijke service door ervaren barista's
  • Altijd 100% maatwerk
  • Officieel erkend importeur van Costadoro
  • Koffie bekroond met gouden medailles
Vraag hier uw offerte aan
Bel ons op 0412-484416 of vul hieronder de 4 vragen over uw situatie en wensen plus uw gegevens in. U ontvangt binnen 1 werkdag vrijblijvend advies voor de juiste koffiemachine voor uw situatie.