De kracht van koffie

Specialiteit

De kracht van koffie

Wij bij Allora Caffè hechten veel waarde aan een goede kop koffie. We hebben er dan ook niets voor niets onze specialiteit van gemaakt. Het klinkt zo simpel: even een kop koffie zetten. Om ervoor te zorgen dat u, uw medewerkers en uw gasten optimaal kunnen genieten hebben we goed nagedacht over de merken die we voeren. Maar ook met het proces van plukken van de bes tot het branden van de koffieboon zijn we graag betrokken. Ontdek hier wat iedere koffiesoort speciaal maakt.

Costadoro

's Werelds beste

Costadoro

Om er zeker van te weten dat we u de beste koffie kunnen bieden, is Allora Caffè importeur van ’s werelds beste koffie: Costadoro. We zijn erkend importeur in Nederland en daar zijn we trots op. Caffè Costadoro is officieel benoemd door de International Coffee Organization (ICO) als lekkerste koffie. Costadoro is op het International Coffee Tasting Event al drie maal verkozen tot beste koffiebonen van Italië.

Meer over Costadoro koffie
Fairtrade koffiebonen

Lavoro

Fairtrade koffiebonen

Behalve een goede kop koffie zijn we ook erg begaan met het proces van start tot einde. De beste manier om dicht bij dit proces betrokken te zijn is door het ontwikkelen van ons eigen koffiemerk: Lavoro. De koffiebonen van Lavoro zijn fairtade én ecologisch verantwoord. Zo steunen we niet alleen het milieu, maar ook de hardwerkende boeren die de koffiebonen telen.

Meer over Lavoro koffie
Koffieautomaten

van boon naar koffie

Koffieautomaten

Behalve koffiebonen hebben we alles in huis om uw koffie-ervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Wij leveren ook koffieautomaten. Heeft u liever een kop thee? Ook dan bent u bij Allora Caffè aan het juiste adres!

Bekijk hier al onze koffiemachines
De vier koffiemerken van Allora Caffè
De vier koffiemerken van Allora Caffè De vier koffiemerken van Allora Caffè De vier koffiemerken van Allora Caffè De vier koffiemerken van Allora Caffè